Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Το πρώτο Podcast που άκουσα!!

Το πρώτο podcast που άκουσα είναι το Newslens Podcast! Όπου βρίσκετε στην ιστοσελίδα http://www.wiggler.gr/category/podcasts/. Τα podcasts που βρήκα μιλούν για διάφορα νέα που αφορούν τη τεχνολογία!! Άκουσα τα τρία πιό καινούργια Podcast, επεισόδια 19, 20 και 21, που έκανε η ομάδα Wiggler & KCorax αλλά αυτό που προτίμησα ήταν το 19 επεισόδιο. Ίσως επειδή βρήκα αυτά που έλεγαν στην αρχή πιό ενδιαφέροντα.. Αλλά και τα υπόλοιπα τα οποία έλεγαν μέχρι το τέλος του podcast ήταν πολύ ενδιαφέροντα, αφού είναι θέματα που δεν ακουει κανείς συχνά, ούτε στη τηλεόραση..
Το επεισόδιο 19 ονομάζετε <<Μπορούμε και χειρότερα>>. Στο πρώτο μέρος μιλούσαν για παραξενα πράγματα που έκανε η Microsoft, για να καταλαβεται τι ακριβως εννοώ ακούστε αυτό το επεισόδιο! Επίσης αναφέρουν τα BIOS την Google! Πρός το τέλος του Podcast αναφέρουν για ένα 'λάθος' που έγινε με μία φςτογραφία του blog του American idol.. Επίσης μιλούν για ένα περιοδικό της SONY και για το παιχνίδι Super Mario!! Από τα σχόλια που κάνουν φένετε πως οι ίδιοι γνωρίζουν πολλά για τα τεχνολογικά μέσα...
Στην αρχή πίστευα πως γενικά το όλο θέμα 'τεχνολογία' θα έκανε το Podcast βαρετό.. Αλλά όταν άκουσα αυτό το επεισόδιο, το οποίο ήταν το πρώτο και μετά άκουσα τα υπόλοιπα,20 και 21, ήθελα να συνεχήσω να το ακούω. Δέν ήταν μόνο τα θέματα που επέλεξαν να πουν αλλά και το ήφος των παρουσιαστών, ήταν πολύ φυσικοί και συζητούσαν ο ένας με τον άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: